Tricoul Simonei Halep ar putea salva viața lui Arnold Schlachter, un culturist din Zalău, în vârstă de 44 de ani, a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer.

Arnold Schlachter are nevoie neapărată de tratamente cu radioterapie, care sunt foarte costisitoare. Fostul sportiv medaliat cu aur s-a operat de mai multe în Statele Unite ale Americii pentru afecțiunea de care suferă.

Pe tricou se regăsesc autografele Simonei Halep, Monicăi Niculescu, Ralucăi Olaru și Andreei Mitu. Tricoul este unul vechi, de colecție. Piesa îi aparține lui Paul Vadas, a cărei soție a pierdut lupta cu cancerul.

Paul Vadas a decis să facă un gest frumos chiar în Săptămâna Mare și să scoată tricoul Simonei Halep la licitație pentru a=l ajuta pe Arnold Schlachter.

„Arni a fost operat de 3 ori în mai puțin de două luni, fiindu-i extirpate corzile vocale, laringele, faringele și traheea și a avut nevoie de o reconstrucţie de esofag”, potrivit soției sportivului bolnav de cancer.

Licitația pentru tricoul Simonei Halep a început de la doar 500 de lei. Prețul acestuia a crescut în puțin timp la 2 000 de euro, conform Digi Sport.

Tot pentru acest caz, în sala Sporturilor din Zalău a fost organizat un meci de fotbal. Jucătorii au fost nume mari din fotbal, membri ai Federației Române de Culturism și Fitnes. După meci jucătorii și-au donat tricourile pentru ca acestea să fie scoase la licitație și pentru ca, într-un final Arnold Schlachter să obțină banii de care are nevoie pentru tratament.