Este doliu uriaș! O nouă tragedie lovește sportul românesc: Samir Regep s-a stins din viață, după o luptă îndelungată cu boala.

Dețiunea centura neagră cu cinci dani în Kempo, fiind un antrenor extrem de respectat printre elevii săi.

Este doliu uriaș! Spera la un transplant de ficat

Samir Regep, unul dintre cei mai titrați antrenori de Kempo K1 din Constanța, dar și din România, a murit sâmbătă, 11 septembrie, la vârsta de 53 de ani.

Celebrul sportiv suferea de ciroză și chiar anunțase în urmă cu două săptămâni, pe pagina sa de Facebook, că are nevoie de un transplant de ficat.

Acum, soția sa a scris un mesaj emoționant, tot pe aceeași rețea de socializare:

”Sufletul şi viaţa mea nu mai este… O să ne lipseşti enorm… Dumnezeu să te ierte! Ai fost un om bun! Nu meritai asta…”, a fost mesajul soţiei lui Samir Regep, Adriana, potrivit cugetliber.ro.

Samir Regep a pregătit generații întregi de sportivi pe care i-a inițiat în tainele kickboxing-ului, conform sirsei citate.

”Sportul este viaţa mea”

Samir Regep, cunoscutul antrenor de Kempo şi Kempo K-1 de la Sam Dojo Kombat Constanţa, fost multiplu campion naţional de kickboxing, s-a numărat, alături de elevii săi, printre participanţii de la stagiul naţional de Kempo, desfăşurat şi în acest an pe litoral, în staţiunea Venus.

Deşi se confrunta cu probleme de sănătate, luptând contra unei boli necruţătoare, Samir Regep a ţinut neapărat să fie prezent la eveniment, iar modul în care şi-a îndrumat elevii şi lecţiile predate s-au bucurat de apreciere, astfel că tehnicianul a urcat în grad, cu un Dan, în Kempo, Samir Regep ajungând la performanța de a deține centura neagră 5 Dan.

Antrenorul ajunsese la 4 Dan în 2017, tot cu ocazia unui stagiu desfăşurat la Venus.

”Medicul nu a fost de acord să particip acum, însă eu am ţinut neapărat să fiu prezent, ţinând cont că doar am predat. Sportul este viaţa mea, căruia m-am dedicat prin educaţie şi disciplină“, a declarat Samir Regep, la vremea respectivă, în luna iunie a anului curent.

Sursa foto: Facebook.