Tragedie în lumea fotbalului: A murit într-un accident rutier în timp ce se îndrepta spre antrenament

Este vorba despre Ahmet Çalık, fundaș în echipa Konyaspor. Acesta a decedat astăzi, 11 ianuarie, într-un accident rutier la marginea unui drum din Ankara. Potrivit primelor informații, tânărul fotbalist se îndrepta către baza de pregătire a echipei sale. Totuși, mașina a scăpat de sub control și s-a rostogolit.

Regretabil, medicii ajunși la fața locului nu au putut face nimic. Astfel, aceștia au constatat decesul fotbalistului. Trebuie menționat că Ahmet Çalık se afla singur în mașină iar poliția urmează să deschidă o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul.

Reacția lui Marius Șumudică

De asemenea, Marius Șumudică, antrenorul lui Yeni Malatyaspor, a transmis la rândul său condoleanțe față de familia, prietenii și colegii lui Ahmet Çalık, dara și cluburile pentru care a jucat și fanii turci.

„Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către familia, prietenii și colegii lui Ahmet Çalık, la fel și către cluburile pentru care a jucat și fanii turci. Am fost șocat să aud veștile în această dimineață. Fie ca sufletul său să se odihnească în pace” a scris Marius Șumudică pe Twitter.

Cine era Ahmet Çalık?

Ahmet Çalık a fost un obișnuit al naționalelor de juniori ale Turciei și a jucat pentru toate echipele, începând de la U16 și până la seniori. A fost parte și din lotul lui Fatih Terim pentru Euro 2016. Acesta a strâns 8 meciuri pentru naționala Turciei.

Amintim că Ahmet Çalık și-a început cariera la Genclerbirligi, după care în 2017 a fost transferat de Galatasaray, pentru 2,5 milioane de euro. Regretatul fotbalist a evoluat timp de 3 ani și jumătate pentru Galatasaray, după care a semnat din postura de jucător liber de contract cu Konyaspor, un club de fotbal din Konya, Turcia, care în momentul de față evoluează în Süper Lig.