Rapperul Marcus Birks, în vârstă de 40 de ani, credea că nu se poate infecta pentru că face exerciții fizice de cinci ori pe săptămână. Dar, cu puțin timp înainte de a deveni tată, cântărețul a ajuns la terapie intensivă cu simptome asemănătoare gripei și cheaguri de sânge. El a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Fost concurent la un show TV, bărbatul a mărturisit de pe patul de spital că este „șocat” că a ajuns intr-o stare atât de gravă, deși a dus un stil de viață sănătos. Birks a mai spus că regretă ignoranța de care a dat dovadă în ceea ce privește vaccinurile, „amânând” să se imunizeze.

Deși prea târziu, acum părea convins că informațiile despre vaccin au fost distorsionate de social media și de teoreticienii conspirației.

În urmă cu câteva săptămâni, Marcus Birks spunea: „Dacă nu v-ați îmbolnăvit, să nu credeți că vă veți îmbolnăvi, așa că ascultați lucrurile anti-vaccin”.

După ce ajuns la secția de terapie intensivă de la Spitalul Universitar Royal Stoke, rapperul mărturisea că ”să simți că nu mai poți respira, este cel mai înspăimântător sentiment din lume”.

„Am cam ignorat acest lucru și l-am amânat. Primul lucru pe care îl voi spune familiei mele este să se vaccineze”, a fost îndemnul său.