Doliu uriaş în lumea bucătarilor. Imaginea Selgros în România, Adrian Pop, a încetat din viaţă pe patul de spital, după o suferinţă de aproape trei zile.

Chef Adrian Pop a încetat din viaţă

Bucătarul chef, Adrian Pop, a murit în spital, după ce a ajuns acolo, cu lovituri multiple, în urma unei petreceri care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

La eveniment au participat și mai mulți polițiști, deși astfel de petreceri au fost interzise din cauza epidemiei de coronavirus. În prezent, anchetatorii au mai multe piste.

Adrian Pop, bătut de un interlop

Sunt informații că bucătarul, din cauza consumului excesiv de alcool, a căzut și s-ar fi lovit grav, dar și că ar fi fost bătut de un alt interlop.

Unul dintre colegii şi prietenii acestuia a spus că totul ar fi plecat de la un joc de skandenberg, între victimă și o rudă a sărbătoritului.

Anunţul trist a fost făcut de unul dintre prietenii lui Adrian Pop. “Rămas bun, coleg drag, odihnește-te în pace! Adi rămâne în amintirea noastră că un coleg exemplar, mentor și antrenor pentru generații întregi de profesioniști și un învingător pe terenul competițiilor culinare. Nu te vom uita niciodată!

Colegii din ANBCT”, a scris Laurenţiu Mâţă, pe o reţea de socializare.

Mărturia soţiei lui Adrian Pop

Chef Adrian Pop era de serviciu, sâmbătă seara, la Pensiunea Suatu. Dorina, soția lui Adrian, a făcut dezvăluiri complete. „I-am spus să doarmă la pensiune și că ne vedem a doua zi. Mi-a zis că mai are de lucru și că e obosit.

Apoi, dimineața la 8.30 m-a sunat de la Poliție, să îmi zică că Adrian e în stare critică la spital”, a spus Dorina Pop, conform evz.ro.

Ultimul prieten care l-a văzut în viață pe Adrian Pop spune că a fost sunat de acesta și rugat să vină după el, cu mașina. Prietenul lui Pop spune că după ce a ajuns la Apahida, l-a văzut pe chef Pop făcând skandenberg cu o altă persoană.

„Era unul mai mare și tatuat. Am aflat că era cumnatul polițistului Marchiș, sărbătoritul. Nu părea să fie scandal sau supărare. Cert este că la un moment dat, chef Adrian Pop a ieșit afară, urmat de persoana respectivă.

El nu fuma și m-am gândit că poate iasă să discute. Nu au trecut nici 30 de secunde și persoana respectiv și-a băgat capul pe ușă și a zis ceva de genul: haideți luați-vă bucătarul sau bucătarul e la pământ. Ceva de genul ăsta”, a povestit Nicolae M.

Invitații polițistului Cristian Marchiș, printre care și alți polițiști, s-au făcut nevăzuți. „Eu am ieșit afară să îl ajut. Eram cu patronul de la localul respectiv. El se chinuia să respire.

Era vânăt la față și îi curgea sânge de după ureche. Am sunat la 112, iar ambulanța a venit foarte repede. În schimb, cei din local au dispărut fără urmă și fără să zică ceva. Fără să ne întrebe dacă să ne ajute cu ceva. Și-au luat hainele și au plecat”, a mai spus bărbatul, conform sursei citate.

Întreg evenimentul a avut loc în localitatea Apahida, județul Cluj, Adrian Pop fiind preluat de un echipaj de terapie intensivă de la SMURD. El a fost dus la UPU Cluj, iar de acolo la Spitalul de Neurochirurgie. Din păcate, în urmă cu câteva ore, Pop a încetat din viaţă.