Este vorba despre consilierul judeţean USR PLUS, Adrian Apostol. Acesta a fost diagnosticat ca fiind infectat cu SARS-CoV-2 la începutul lunii decembrie, și a încetat din viață chiar astăzi, 28 decembrie.

Tragicul anunț a fost făcut de Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea, care a transmis și condoleanțe familiei sale.

„CJ Vrancea anunţă cu regret trecerea la cele veşnice a consilierului ales pe lista Aliaţei PNL-USR-PLUS, Adrian Apostol. Moartea fulgerătoare a colegului consilier judeţean a venit în mod cu totul neaşteptat şi a adus tristeţe în rândul tuturor celor care l-au cunoscut.

Conducerea CJ Vrancea transmite condoleanţe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l aibă în paza sa!”, a transmis CJ Vrancea.

Cine a fost Adrian Apostol

Adrian Apostol a fost comisar şef al Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani, de unde a ieşit la pensie în 2017.

De asemenea, este de menționat faptul că, comisarul şef a făcut parte din Corpul Experţilor la Uniunea Europeană şi a participat la cinci misiuni de menţinere a păcii în Kosovo, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Kârgâzstan şi Belgrad.

Pentru activitatea sa, el a fost medaliat de ONU şi UE şi a primit „Ordinul Bărbăţie şi Credinţă” din partea Administraţiei Prezidenţiale, precum şi diplome de onoare de la Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Ministerul Afacerilor Interne.

Adrian Apostol a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, unde era internat de circa trei săptămâni, în ultimele zile acesta fiind intubat la Terapie Intensivă. Acesta avea 55 de ani.