Este vorba despre Ștefania Șfabu, una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din Botoșani. Aceasta a fost cofondatoarea companiei Viofanny.

botoșaneanul.ro informează că aceasta a fost testată pozitiv pentru coronavirus la mijlocul lunii noiembrie.

Starea femeii a continaut să se înrăutățească, tratamentele are i s-au administrat nereușind să îi stabilizeze organismul și să îl ajute să lupte împotriva bolii. Ulterior, aceasta a fost transferată la Secția de Reanimare a Spitalului Județean, în stare critică.

Din păcate, chiar dacă medicii au făcut tot ceea ce au putut pentru a o salva, femeia de afaceri a pierdut lupta cu coronavirusul.

Vestea tristă a fost dată de familia sa

Familia este cea care a făcut tristul anunț, înmormântarea femeii având loc luni, 30 noiembrie, într-un cadru restrâns.

”Anunțăm cu tristețe în suflet trecerea în neființă a Stefaniei Șfabu, a celei care a fost cofondatoare, soție, și mai presus de toate mamă a patru copii, a celei care cu drag obișnuia să spună că a privit mereu afacerea ca pe copilul ei… Adio, mamă, te vom purta mereu în suflet!”, a anunțat familia femeii de afaceri.

Decese coronavirus 2 decembrie

Până astăzi, 11.665 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 01.12.2020 (10:00) – 02.12.2020 (10:00) au fost raportate 135 de decese (84 bărbați și 51 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Argeș, Arad, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Buzău, Călărași,  Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Tulcea, Vaslui, Ilfov și Municipiul București.

Dintre acestea, 2 decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 30-39 de ani, 3 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 9 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 31 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 41 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 49 decese la categoria de peste 80 de ani.

123 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 7 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru 5 pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent