Germanos a anunţat lansarea pe piaţa din România a primului terminal mobil cu tastatură transparentă şi a primului telefon care filmează în format HD.

Cele două telefoane au preţuri de 1.799 de lei, respectiv 2.399 de lei şi pot fi pre-comadate prin utilizarea serviciului G-precomandă.

Tastatură touchscreen transparentă

Terminalul LG Crystal GD900  dispune de tastatură transparentă şi sensibilă la atingere. Terminalul are 13,5 mm grosime, cu ecran de 3 inch WVGA touchscreen, accelerometru, camera foto de 8 MPx cu autofocus şi LED flash.

LG Crystal GD900 are 1,5 GB memorie internă, cu posibilitate de extindere la 16GB, cu card de memorie. Terminalul are conectivitate WI-Fi şi HSDPA, Bluetooth 2.1, port micro USB, MP3, radio FM şi oferă posibilitatea de a reda formate video DivX.

Primul telefon cu cameră video HD0-32731-samsung.jpg

Noul terminal mobil de la Samsug dispune, în premieră, de cameră video HD care permite filmarea la o rezoluţie de 1280×720 pixeli, la 20 de cadre pe secundă, filmarea fiind redată pe ecranul AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode).

Samsung i8910 Omnia HD este un telefon cu touchscreen echipat cu un procesor de 600 MHz, sistem de operare Symbian S60.

Germanos este specializat în comercializarea de produse şi servicii de telefonie mobilă, precum şi alte produse digitale sau asociate: telefoane fixe, camere foto şi video, carduri de memorie.

Grupul Germanos este principalul jucător al  pieţei de retail de tehnologie mobilă. Deţine 260 de magazine, fiind prezent în mai mult de 110 de oraşe si operând peste 12.500 de metri pătraţi de suprafaţa comercială.

SURSA: Germanos