Evenimentul are loc în pavilionul B1 al Centrului Expoziţional Romexpo şi înregistrează un grad de internaţionalizare de 27%, la târg fiind prezenţi reprezentanţi din nouă ţări: Bulgaria, Canada, Egipt, Israel, Japonia, Maldive, Palestina, România şi Turcia.

Conform unui comunicat al organizatorilor, la această ediţie a TTR, 86 de companii vor veni cu „mega oferte pentru vacanţele din perioada sărbătorilor de iarnă. Nu lipsesc „reducerile considerabile” pentru destinaţiile exotice recomandate de Revelion, dar nici promoţiile pentru cazare în staţiuni montane celebre pentru zilele de Crăciun.

Oferte atractive la vacanţe de tipul city-break la Târgurile de Crăciun

„Cei care adoră magia sărbătorilor de iarnă şi decorurile de poveste pot beneficia de oferte atractive la vacanţe de tipul city-break la Târgurile de Crăciun din cele mai populare oraşe europene: Paris, Praga, Viena, Budapesta, Amsterdam, Berlin. Pe lângă promoţiile de sărbători, pasionaţii de călătorie mai pot achiziţiona cu reducere de până la 50%, pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune pentru vară în: Bulgaria, Turcia, Egipt, Grecia, Tunisia, Croaţia şi Dubai, bilete de avion şi chiar sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din ţara noastră. De asemenea, cei interesaţi găsesc la #TTR2022 şi pachete promoţionale la călătoriile către destinaţii exotice, precum: Maldive, Thailanda, Punta Cana, Mauritius, Cancun, Bali, Zanzibar sau Seychelles”, subliniază sursa citată.

Programul de vizitare al târgului de turism este, de vineri până sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 18:00, şi duminică, între 10:00 şi 16:00. Accesul este gratuit.

Care au fost în anii trecuți cele mai atractive oferte

În anul 2019, au fost prezentate oferte extrem de atractive și de variante la Târgul de Turism al României. Cu această ocazie, au fost prezent oferte de vacanţă peste 230 de firme expozante din 16 ţări. Dertour a anunțat atunci o promoție inedită la Târgul de Turism de la Romexpo, unde a lansat, în premieră, pachetul ”N-ai curaj să pleci chiar acum în vacanță”. Compania a premiat spontaneitatea și a invitat iubitorii de călătorii să vină la standul său de la târg cu bagajul de mână făcut, gata să plece în vacanță imediat și să se înscrie în cursa pentru câștigarea uneia din cele două vacanțe de două persoane, 100% gratuite, acordate pe loc, prin tragere la sorți.

Trebuie spus că Târgul de Crăciun din acest an se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie.
Anul trecut, ediția 2021 a Târgului de Crăciun a avut loc în Piaţa Universităţii. Accesul a fost contracost, iar bucureștenii s-au arătat nemulțumiți de acest aspect.