Capital informa, în urmă cu trei săptămâni, că Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ilfov vrea să vândă maşina lui Cristian Ţânţăreanu, în vederea recuperării unor datorii ale omului de afaceri. Ţânţăreanu declara atunci pentru capital.ro că nu crede că reprezentanţii Fiscului vor reuşi să vândă autoturismul având în vedere vechimea acestuia (14 ani) şi taxa pe poluare.

Între timp însă, Guvernul a amânat achitarea taxei pe poluare pentru maşinile mai vechi de 2007 şi pentru care nu s-a achitat această taxă.
Mai mult, oficialii Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ilfov au redus cu 25% preţul de pornire, de la 23.400 de lei la 17.550 de lei, fără TVA.

Cei care doresc să cumpere maşina omului de afaceri (vezi aici anunţul) trebuie să se înscrie până marţi la licitaţia care va fi organizată pe 15 februarie, la ora 11. Totodată, cei care vor dori să se înscrie la licitaţie trebuie să achite taxa de participare în valoare de 10% din preţul de pornire, adică 1.755 de lei.

Acesta nu este singurul bun aflat în proprietatea familiei Ţânţăreanu şi care este scos la vânzare de către Fisc. Omul de afaceri a declarat pentru capital.ro, că Fiscul i-a mai pus sechestru pe un autoturism (pe numele soţiei – Vrânceanu Manuela) şi un teren cu o suprafaţă de 11.000 mp. Anunţul poate fi găsit aici.

Citiţi şi: Fiscul scoate la vânzare Mercedesul lui Ţântăreanu. Omul de afaceri: “Nu cred că o să reuşească să-l vândă”