„Felicitări campioanei noastre pentru meciul excepțional din semifinala de la Wimbledon! Mulțumim, Simona, pentru încă o filă în istoria sportului românesc scrisă atât de frumos! Succes în marea finală! Suntem cu toții alături de tine”, a comentat Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook, imediat după ce jucătoarea noastră a încheiat partida de tenis.

Mesajul lui Dăncilă nu a fost însă privit cu ochi buni de cei care îi urmăresc pagina de socializare.

Dacă unii i-au reproșat premierului că era civilizat să-i ureze succes înainte de meci („Ar fi fost normal să îi spuneți înainte de meci: ”succes, Simona! Suntem alături de tine!”), alții au fost și mai duri, fiind extrem de ironici la adresa lui Dăncilă.

„Niste sfaturi pentru finala? Cum sa-si faca parul, ce sa poarte?”, a spus un internaut, în timp ce un altul a întrebat-o ironic „Care e capitala Wimbledonului?” sau „Știți măcar în ce țară se ține Wimbledon-ul?”. La aceste comentarii, internauții s-au amuzat copios și au oferit răspunsuri pe măsură: „Wimbledon, Hunedoara” sau „Clar, in Suceava” și „In Letiția”. Ei au avut în vedere greșelile făcute în trecut de Dăncilă dar și alți lideri politici. Spre exemplu, Letiția a fost țara inventată de Maria Grapini.