A aparut lucrarea „Cum utilizam Dreamweaver 4 si Fireworks 4”
Monografia, scrisa de Lon Coley, a fost publicata la editura Kondyli si prezinta modul de utilizare a doua aplicatii software premiate si recunoscute ca lideri in domeniul proiectarii paginilor de web profesionale. Editia de fata se distinge prin continutul complet, bine structurat si de actualitate, cartea reprezentand un adevarat manual de referinta pus la dispozitia tuturor celor interesati in proiectarea si/sau intretinerea paginilor web pe Internet. Lucrarea are o forma accesibila si originala de prezentare, fiecare din pasii care alcatuiesc o lectie sunt insotiti de imagini grafice, acestea avand scopul de a usura insusirea explicatiilor oferite.

Citibank Romania a lansat serviciul de Internet Banking – CitiDirect
Noul serviciu faciliteaza efectuarea platilor si consultarea conturilor in regim on-line, indiferent de locul in care se gaseste clientul. Utilizat de 4.500 de clienti din 70 de tari, Internet Banking este operational pentru Romania atat in limba engleza, cat si in limba romana. Securizarea transferurilor este asigurata prin detinerea unui card numit „SafeWord”, care genereaza parole dinamice pentru certificarea legalitatii transferului bancar. Toate tranzactiile sunt criptate prin coduri de 128 de biti sub sistemul SSL (Secure Sockets Layer), protejandu-se astfel sistemul impotriva incercarilor de acces neautorizat. (Paul Stroe)

A fost lansat AfaceriOnline – primul site dedicat afacerilor din Romania
AfaceriOnline www.afacerionline.com) este primul ghid romanesc pe web al afacerilor internationale, dorindu-se a fi un barometru al economiei romanesti. Obiectivul principal al acestui site este crearea unei legaturi intre companiile romanesti si potentialii lor parteneri din strainatate. Acesta este motivul pentru care limba folosita este engleza. Site-ul este impartit pe categorii de activitate, utilizatorii avand posibilitatea sa-si creeze propriul showroom in care sa prezinte produsele si profilul companiei pe care o reprezinta.

Connex a lansat noi aplicatii WAP
Operatorul de telefonie mobila MobiFon a lansat noi aplicatii WAP (Wireless Application Protocol) pentru domeniile legislativ si turistic, precum si o noua serie de jocuri. Categoria „Turism”, executata impreuna cu Mirabilis Media, ofera informatii despre ofertele turistice, in tara si strainatate, ale agentiilor de turism, precum si date referitoare la reteaua hoteliera din Romania. Categoria „Legislatie” este dezvoltata in colaborare cu firma Indaco Systems si prezinta informatii referitoare la actele normative recent aparute. De asemenea, Connex a introdus o serie de noi jocuri, impreuna cu Mirabilis Media si VoDaNet.