este dedicata managerilor de companii si specialistilor IT, furnizorilor de servicii de comunicatii, reprezentantilor canalelor de vanzari, ai administratiei publice si managerilor de sisteme informatice. La acest eveniment sunt asteptati peste 600 de participanti din Romania si Republica Moldova. Printre cei care vor sustine prezentari in cadrul Cisco Expo, se numara: Michael Ganser, vicepresedinte pentru Europa Centrala si de Est, Geraint Anderson, vicepresedinte Service Provider Wireline pentru EMEA (Europa, Orientul Mijlociu si Africa), reputati experti ai companiei Cisco Systems, reprezentanti ai echipei din Romania si ai companiilor partenere.

Cardul Astral devine mai flexibil
Astral Telecom a redefinit Astral Card, produs preplatit care ofera solutii de acces alternativ la: convorbiri internationale si Internet (in varianta dial up sau WiFi). Incepand din luna mai, accesul la serviciile de convorbiri internationale si Internet este mult mai flexibil si mai economic din punctul de vedere al distributiei. Astral a implementat prin intermediul noului site www.card.ro, un sistem inovativ de achizitionare online a cardului. Pentru peste 20 de destinatii principale din lume, tariful este de 8 eurocenti/min. si taxarea la 8 secunde dupa primul minut. Cardurile de 15 euro contin un bonus permanent de 2 euro, iar cele de 10 euro un bonus de 1 euro. Folosind Astral Card pentru acces dial-up la Internet, clientii isi pot seta online modul de acces: fie in varianta de acces nelimitat, cu o valoare de 7 euro pentru o luna sau 15 euro pentru trei luni, sau varianta clasica de tarifare in functie de timpul petrecut efectiv pe Internet, cu un tarif de 10 eurocenti pe ora.

e-licitatie.ro premiat in SUA
Sistemul electronic de achizitii publice administrat de Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI) a primit premiul AFCEA International Golden Link 2005 pentru „cea mai inovativa solutie“ la sectiunea Aparare Internationala (International Defense) sau Guvernare Civila (Civilian Government). Premiul este acordat de Asociatia de Comunicatii si Electronica a Fortelor Armate din SUA – AFCEA (www.afcea.org), in cadrul evenimentului TechNet 2005. Fondata in anul 1946, AFCEA are, in prezent, 31.000 de membri din domeniul telecomunicatiilor din toata lumea.