Începând cu această toamnă, va fi inaugurat un astfel de loc – Stejarii Kids Club, în cadrul Stejarii Country Club, în care copiii membrilor vor avea acces la multiple activităţi, care să îi stimuleze senzorial, afectiv, fizic şi cognitiv, totul într-un cadru atractiv. Facilităţile pe care Stejarii Kids Club le oferă au fost create cu scopul de a îmbina sunetele cu mişcarea, distracţia cu asimilarea şi aprofundarea informaţiilor.
Construit ca un spaţiu destinat petrecerii timpului pentru diferite vârste, Stejarii Kids & Teen Club este împărţit în mai multe zone de activităţi destinate fiecărui segment de vârstă în parte. Copiii vor putea petrece un weekend plin de distracție, bucurându-se de tobogane, trambuline, leagăne, bazin cu bile și multe alte facilități. Copiii vor avea ocazia să-şi dezvolte şi calităţile de actorie, de dans şi canto pe scena din incinta clubului. Şi pentru că implicarea lor să fie cât mai mare, vor participa la realizarea unor scenete și spectacole, având la dispoziție costume adecvate.
De asemenea, copiii cu vârste până la 3 ani, însoțiți de adulți, vor fi invitați în zona special creată pentru ei, cu jucării corespunzătoare vârstei.
Tot în cadrul clubului va fi amenajată și o zonă de relaxare pentru copii, iar pentru o zi de mișcare în mijlocul naturii, cei mici se vor putea bucura de zona exterioară de joacă, construită în proximitate.
Stejarii Country Club este unul dintre cele mai impresionante proiecte din Europa de Est şi va fi lansat în toamna acestui an în București. Situat în pădurea Băneasa, complexul reprezintă prima experiență oferită de un social club din România, ce asigură membrilor săi servicii integrate de sport, wellness și relaxare.
Pentru mai multe informații despre Stejarii Country Club, vă invităm să accesați site-ul www.stejariicountryclub.ro și pagina de Facebook Stejarii Country Club.