Marinopoulos Coffee Company III SRL a anunţat deschiderea unei noi cafenele Starbucks în cadrul centrului comercial AFI Palace Cotroceni din Capitală, aflat la intersecţia bulevardelor Timişoara şi Vasile Milea.

Cu o suprafaţă de 165 de metri pătraţi, noua cafenea Starbucks este situată central, la parter,  în zona zero a mall-ului AFI Palace Cotroceni şi dispune de o capacitate de 65 de locuri pe scaune, unde clienţii îşi vor putea savura cafeaua preferată.

“Suntem mândri să lansăm prima cafenea Starbucks de tipul open-space în zona zero a  centrului comercial AFI Palace Cotroceni. Situată la parter, la intersecţia celor mai importante galerii comerciale, noua cafenea este uşor accesibilă din toate punctele principale de acces”, a declarat Yannis Kalfakakos, Managing Director, Marinopoulos Coffee Company.  

Starbucks a pătruns pe piaţa din România pe 17 aprilie 2007, prin inaugurarea primei cafenele din Europa Centrală şi de Est la Bucureşti, în Plaza Mall, ca rezultat al unui joint venture dintre Starbucks Coffee Company şi partenerul său european Marinopoulos Group.

Compania deţine deja şapte cafenele pe piaţa din România, dintre care cinci în Bucureşti (Plaza Romania, Bucureşti Mall, Baneasa Shopping City, Liberty Center, America House Center), o cafenea în Cluj-Napoca (Iulius Mall) şi una în Timişoara (Iulius Mall).

La nivel global, Starbucks operează peste 16.000 de cafenele în 49 de ţări.