Compania SSD Sport System Development, unic distribuitor în România al mărcilor Lotto, Stonefly, Gas, Italgreen şi Myrtha, Pools, şi-a schimbat numele şi identitatea vizuală în Extenso.

Compania, un joint-venture româno-italian, este structurată pe trei divizii: Extenso Sportswear, Extonso Fashion şi Extenso Real Estate. Extenso deţine 26 de magazine în toată ţara şi alte 60 de puncte de vânzare independente. În anul 2007, reţeaua de magazine Lotto se va extinde în Bucureşti şi în alte trei oraşe: Piteşti, Constanţa şi Cluj. Investiţia pe magazin este evaluată la 120.000 de euro. Divizia de business Fashion deţine patru magazine ale brandului Stonefly şi va deschide alte trei noi unităţi, cu o investiţie totală de 300.000 de euro. Această divizie cuprinde şi marca italiană Gas, dedicată clienţilor cu vârste de până în 30 de ani.

Compania are prevăzute 360.000 de euro pentru deschiderea a trei magazine Gas, în Bucureşti, Piteşti şi Cluj. Una dintre cele mai importante investiţii ale diviziei Extenso Real Estate este Sara Sea View – „Casa ta la malul mării“ – din staţiunea Neptun. Investiţiile aflate în derulare se ridică la peste 10 milioane de euro. Anul trecut, Extenso a înregistrat o cifră de afaceri de 12,5 milioane de euro, cu 23% mai mare faţă de 2005, iar pentru acest an este estimată o creştere până la 30 de milioane de euro.