Artostul i-a spus adio partenerei sale de viață, femeie cu care are trei copii, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick. Deși nu s-au căsătorit niciodată, Liliana Ștefan a trăit 30 de ani alături de Dan Bittman.

Deși părea că au o relație puternică, aprențele sunt înșelătoare. Bittman ar mai fi călcat strâmb și înainte, dar femeia a trecut peste greșelile sale, sperând că se va îndrepta,

Femeia nu a dorit să ofere declarații despre noua relație a artistului, în schimb, apropiați ai săi au mărturisit totul.

„Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbiz-ul, iar vorbele umblă. Însă, și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva.

Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, – au declarat surse din anturajul fostei partenere de viață a lui Dan Bittman pentru impact.ro.

Dan Bittman si Monica Odagiu 1