Vila Capo, una dintre proprietăţile emblematice ale Bucureştiului, este situată pe Aleea Alexandru, în apropierea Pieţei Victoriei, şi trecut recent printr-un amplu proces de restaurare.

Noul proprietar va folosi imobilul pentru deschiderea unei clinici stomatologice, a unui centru de producţie de tehnică dentară de înaltă tehnologie, precum şi a unui centru de educaţie clinică şi tehnică şi transfer de know-how.

Proprietatea are o suprafaţă construită de 2.400 de metri pătraţi, din care suprafața utilă reprezintă 1.700 de metri pătrați și o structură formată din două subsoluri și patru etaje supraterane.

„Principalele motive care ne-au determinat să alegem Vila Capo pentru dezvoltarea proiectelor noastre sunt specificațiile tehnice, care s-au potrivit perfect conceptului nostru, alături de valoarea arhitecturală excepțională a imobilului. Construind casa în modul în care a făcut-o, domnul Ghiţe e autorul unei realizări de excepție în domeniu, vila fiind unică în peisajul imobiliar de profil al Bucureștiului“, a declarat Radu Ignătescu.

Vila Capo a fost construită în perioada interbelică, având elemente Artdeco și accente neoclasice, iar în urmă cu trei ani a trecut printr-un amplu proces de reconstrucție și tehnologizare, beneficiind astăzi de climatizare prin sistem Samsung DVM, ascensor panoramic și ascensor auto, post trafo și generator proprii, și finisaje de lux.

Sorin Ghiţe, cunoscut ca unul dintre membrii fondatori ai Băncii Transilvania şi fost acţionar al Astral Telecom, ocupă locul 282 în ultima ediţie a Top 300 Capital cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 21-23 mil. euro. Alături de partenerii săi, Daniel Dulău şi Olimpiu Nicola, mai deţin şi centrul comercial Mureş Mall din centrul oraşului Târgu Mureş, intrat recent în insolvenţă.