Survivor România 2021. Mai precis este vorba despre Alin Sălăjean, Războinicul poreclit ”Buturugă”. Acesta a fost eliminat în ediția difuzată vineri. Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel a anunțat că Alin Sălăjean nu mai este lăsat să continue competiția din cauza unor probleme medicale. Amintim că același lucru s-a întâmplat și în cazul Alexandrei Stan.

Chiar dacă este unul dintre cei mai buni sportivi de pe traseu, acesta a trebuit să părăsească reality-show-ul filmat în Republica Dominicană la recomandarea medicului emisiunii.

După ce anunțul a fost făcut în Consiliul de nominalizare, Alin Sălăjean a ținut un discurs de adio.

Survivor România 2021. Alin Sălăjean: Cătă, niciun resentiment

”Survivor România este plin de surprize. Vorbeam întotdeauna de bărbăție, vorbeam că trebuie să fiu coerent în vorbire, în fapte, să știți că până în acest moment așa am făcut. Dăcă vă aduceți bine aminte vă spuneam că voi pleca de aici fără niciun fel de resentimente, pentru că pe mine nu mă afectează nicio părerea a unor oameni pe care-i cunosc de ceva timp. Mă afectează doar părerea prietenilor și a familiei. Am avut multe divergențe, am fost cred cel mai votat”, și-a început Alin discursul.

În cadrul discursului său, acesta a avut și un mesaj pentru sportivul Cătălin Moroșanu și a spus că nu are niciun resentiment pentru el și chiar i-a urat baftă în continuare în competiție.

”Cătă, nici un resentiment. Să ne întâlnim cu bine, te iubesc în continuare și voi veni încontinuu la galele tale. Să ne întâlnim acasă cu drag. Baftă să ai”, i-a spus Alin Sălăjan în cadrul discursului de adio.

Moroșanu nu este singurul căruia Alin Sălăjean a avut ceva de spus. Acesta a avut un mesaj și pentru Musty, singurul din competiție cu care a avut divergențe.

“Lui Musty îi zic așa, e singurul om cu care am avut divergențe. M-a jignit, nu am avut nimic. Eu, la 36 de ani, plec de aici cu niște performante sportive pe care nu mi le imaginam niciodată. Plec din acest concurs cu inima împăcată”, a fost mesajul lui Alin Sălăjean, cel care a fost nevoit să renunțe la competiție din motive medicale.