Prezentatoarea emisiunii “Acces Direct” de pe Antena 1, Mirela Vaida, şi-ar putea lăsa fanii cu ochii în lacrimi. Presa mondenă scrie că vedeta s-ar putea muta la o altă televiziune.

Mai exact, ar fi vorba despre postul Naţional TV, care a rămas cu un singur prezentator la cârma emisiunii “Opriţi timpul”, respectiv Adrian Enache. Totul după ce Corina Chiriac a renunţat la acest show, pentru a se putea dedica în totalitate activităţilor ei artistice, dar şi lansării unui volum autobiografic.

Cine e pe listă să prezinte alături de Adrian Enache?

Şefii de la Naţional TV au mai multe nume pe listă pentru a o înlocui pe Corina Chiriac. Cele mai mari şanse le-ar avea Diana Matei, Theo Rose, Maria Buză şi Mirela Vaida.

Despre Mirela Vaida ştim deja că prezintă în acest moment emisiunea “Acces Direct” pe Antena 1. În plus, ea este şi actriță la Teatrul de revistă ”Constantin Tănase” din București, dar şi cântăreaţă.

Diana Matei cântă în cadrul Tarafului Cleante şi ar fi o bună opţiune, pentru că s-a familiarizat deja cu formatul show-ului “Opriţi timpul”, ca invitat permanent. Cântăreaţa Theo Rose, în vârstă de 22 de ani, este şi ea cunoscută publicului iubitor de monden de la emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzată de Kanal D. Actriţa Maria Buză a cochetat şi ea cu show-urile de televiziune, participând la Antena 1 la emisiunile “Te cunosc de undeva?” şi “Asia Express”. Ele vor da probe, iar aleasa va începe filmările în această vară, pentru noi ediții ”Opriți timpul”, scrie click.ro.