Compania SIVECO, partener traditional RoCS(Romanian Computer Show), si-a prezentat pe 29 noiembrie in cadrul celei de-a 12-a editie RoCS noua solutie de Business Inteligence, SIVECO Business Analyzer, si a primit premiul Premiul de Excelenta RoCS pentru cele mai mari investitii in cercetare si dezvoltare in 2006, informeaza un comunica SIVECO.  

Contributia noastra la informatizarea societatii romanesti, in domenii in care detinem expertiza (eBusiness, eLearning, eHealth) sustine efortul de promovare al brand-ului de tara pe plan regional si global. Industria romaneasca de software este un bun ambasador al Romaniei in lume, evidentiind latura creativa a informaticientilor romani.”, declara doamna Irina Socol, director general SIVECO Romania. 

Cea de-a 12-a editie a RoCS s-a desfasurat sub sloganul “Cum poate domeniul IT&C sa contribuie la transformarea afacerii tale”.   

Solutia SIVECO Business Analyzer monitorizeaza si coreleaza toate nivelele activitatii companiei, ajutand managementul companiilor la fundamentarea deciziilor si realizarea analizelor economice.  

In 2006, SIVECO a mai fost premiata de Organizatia pentru Cooperare Economica si Dezvoltare, de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), si de Central European Advocacy for a Fair and Transparent Competition (CEFTAC).

SIVECO Romania a fost infiiintata in 1992 si este una dintre cele mai importante companii de software din Romania. Produsele SIVECO sunt utilizate de 1800 de clienti din 35 de tari si de 450 de companii din Romania. Compania s-a specializat in executia de proiecte informatice majore care implica dezvoltari la cerere de solutii software accesibile prin Internet si Intranet, integrarea cu alte sisteme, distributie geografica a locatiilor de acces si numar mare de utilizatori, si detine parteneriate cu Oracle, Microsoft, IBM, si HP.

Sursa: Capital 30 Noiembrie 2006