Acest spectacol este organizat în premieră de Teatrul Naţional de Operetă şi Musical „Ion Dacian” în parteneriat cu Palatul Naţional al Copiilor.

„Victoria și-al ei husar”, operetă în trei acte de Paul Abraham, pe un libret de Alfred Grünwald și Fritz Löhner-Beda, redă povestea de dragoste dintre frumoasa Victoria și husarul Koltay. Subiectul operetei și idila celor doi ne poartă, rând pe rând, din peisajul însorit al Japoniei, în pitorescul St. Petersburg, ajungând apoi într-un orășel din Ungaria.

Primul război mondial și anii ce i-au urmat pune dragostea protagoniștilor la mari încercări. Victoria, crezându-și iubitul mort în război, se căsătorește cu un distins diplomat american, pe numele său Cunlight. Însă viața o readuce pe Victoria față în față cu Koltay, prima sa iubire. Deznodământul? Vă lăsăm pe dumneavoastră să îl aflaţi, oferindu-vă posibilitatea de a câştiga una dintre invitaţiile duble puse în joc! Mult succes!

În cazul în care nu o să vă număraţi printre fericiţii câştigători, puteţi achiziţiona bilete de la agenţia de bilete a Palatului Naţional al Copiilor de luni până vineri între orele 12:00-18:00 şi sâmbăta între orele 12:00-14:00.

Biletele sunt puse în vânzare şi online pe:

www.startickets.ro 

www.ticketstore.ro/

În limita locurilor disponibile, biletele se pot cumpăra şi cu o oră înainte de începerea spectacolului de la agenţia de bilete a Palatului Naţional al Copiilor.

Mijloace de transport – Autobuze 313, 381;  Metrou:  Timpuri Noi,  Tineretului,  Mihai Bravu.