Capital vă trimite la concertul începutului de an: TRAFFIC STRINGS – 26 Februarie 2017, ora 19:00, la Sala Radio, Bucuresti. Oferim cinci invitații duble pentru persoanele care răspund corect la întrebarea noastră după ce citesc atent articolul de mai jos! Nimic mai simplu!

Acest concert vă poate oferi oportunitatea de a experimenta diferite stări emotionale, aducând în premieră piese noi,vibrante, introduse de curând repertoriul grupului.

„TRAFFIC STRINGS practica un gen care nu aparţine unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici şi numele grupului de Traffic Strings, care simbolizează salturile continue pe care aceştia le fac în istoria muzicii”.

 „Muzicienii grupului TRAFFIC STRINGS cântă cu emoţie şi virtuozitate, găsind expresia veritabilă fiecarui gen muzical pe care il abordeaza . Folosind aranjamente muzicale inovatoare, dar fidele în seva compoziţilor originale, TRAFFIC STRINGS şi-au gasit un stil de interpretare unic si în acelasi timp profund autentic”. 

Acestea sunt doar câteva mărturisiri ale persoanelor care s-au bucurat de concertele TRAFFIC STRINGS, iar repertoriul de care vă puteți bucura în timpul conertului din 26 Februarie de la Sala Radio, va cuprinde in derularea sa lucrari incepand cu dinamicul tango argentinian reprezentat printre altele de celebrele La Cumparsita şi Parfum de femeie , dar mai ales de Roxanne a lui Sting prezentată în varianta originala, de tango, atingand apoi virtuozitatea debordantă a muzicii clasice din fantezia Carmen conceputa de Pablo de Sarasate. Programul serii se va completa cu atmosfera lejeră şi relaxantă a muzicii lui Erik Satie, precum si cu piese ale renumitului compozitor de muzica de film, Ennio Morricone.

În cazul în care nu o să vă numărați printre fericiții câștigători, puteți achiziționa bilete de la casa de bilete a Sălii Radio – tel: 021 303 14 28 si 021 314 68 00, rețeaua de librării Humanitas Cărturești și Diverta, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV!

Pentru mai multe detalii despre concurs vă rugăm consultați regulamentul aici.

Concursul s-a incheiat. Vedeti castigatorii aici.