Simona Halep nu a avut o săptămână prea reuşită, românca fiind eliminată în semifinalele turneului de la Stuttgart de către Aryna Sabalenka din Belarus (22 de ani).

“Mâine este o nouă zi”

Campioana noastră, aflată pe locul 3 în clasamentul WTA, nu a zăbovit prea mult cu gândul la acest eşec usturător. “Mâine este o nouă zi”, a fost mesajul scurt postat de Halep pe Facebook sâmbătă seara, după înfrângere.

Acum, ea îşi face deja planurile pentru Mutua Madrid Open, unul din turneele ei preferatele, patronat de omul de afaceri Ion Ţiriac.

Turneul din capitala Spaniei va avea loc în intervalul 27 aprilie – 9 mai. Simona Halep s-a bucurat întotdeauna de condiţii excelente acolo, dovadă fiind şi titlurile pe care le-a câştigat în 2016 şi 2017.

“O să am oameni dragi lângă mine, vine și prietenul meu”

Anul acesta, Simona va fi însoţită la Madrid Open şi de iubitul său, Toni Iuruc, care o va încuraja din tribune şi sperăm că îi va da astfel putere pentru un parcurs excelent. Românca a recunoscut că se va simţi “răsfăţată” la Madrid.

“O să învăț din meciul cu Sabalenka și o să joc mai bine în următorul meci. Nu revin în țară, merg direct la Madrid. Începe miercuri sau joi turneul.

Trebuie să merg cu trei zile înainte, așa este regula de bulă. Este un turneu special, pentru că este al domnului Țiriac și mereu mă simt extraodinar de bine acolo.

Îmi plac condițiile de acolo, sunt răsfățată la Madrid. O să am oameni dragi lângă mine, vine și prietenul meu (Toni Iuruc – n.red.). O să fie un turneu frumos indiferent de rezultat, așa că o să mă bucur din plin”, a declarat Simona Halep, potrivit Digisport.

Programul lui Halep după turneul de la Madrid

După încheierea Madrid Open, românca va merge la Roma, unde îşi va apăra trofeul cucerit în 2020. Turneul de la Roma va avea loc în perioada 10 – 16 mai.

După Madrid și Roma, Simona Halep va lua pauză de jumătate de lună până pe 30 mai, când va începe Roland Garros, turneul de Grand Slam care se desfășoară în perioada 30 mai – 13 iunie.