Simona Halep a oferit o rochie prețioasă celei mai bune prietene

Cu puțin timp în urmă, Simona Halep a participat la o nuntă privată, unde a fost prezentă și cea mai bună prietenă a ei: Georgiana Herda. Spre surprinderea fanilor ei și a multor femei, jucătoarea de tenis i-a împrumutat o rochie specială amicei sale, însă nu orice rochie, ci una foarte valoroasă din punct de vedere emoțional.

Este vorba despre celebra rochie roșie pe care a purtat-o la tragerea la sorți a turneului de tenis de la Roland Garros 2019, unde a participat alături de marele jucător de tenis Rafael Nadal.

Simona Halep a decis să poarte la acea nuntă o rochie roz, lungă, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale negre și o geantă neagră. Vă amintim că cele două se cunosc din clasa întâi, iar gestul sportivei spune multe despre cât de bune prietene sunt. În plus, vedeta a numit-o pe Georgiana Herda președinta Fundației Simona Halep.

Sursă: Instagram

Sursă: Instagram

Simona Halep n-are nici cea mai mică intenție de a renunța la tenis

Deși stă pe bară de 11 luni, Simona Halep transmite permanent mesaje care indică că nu are de gând să se dea bătută. Inclusiv presa internațională a remarcat o postare care demonstrează că ea n-are nici cea mai mică intenție de a renunța.

„Fosta ocupantă a locului 1 mondial pare concentrată total asupra bătăliei sale pentru dreptate. Într-o postare recentă pe Instagram, ea a distribuit un citat inspirațional din Buddha la care a lipit și un emoticon cu o inimioară: <<În fiecare dimineață, ne naștem din nou. Ceea ce facem astăzi e ceea ce contează cel mai mult>>.

Această postare indică, în mod clar, că Halep n-are nici cea mai mică intenție de a renunța. De altfel, de foarte mult timp, ea duce această luptă cu ITIA (n.r. – Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis) din dorința de a avea o judecată corectă”, se arată într-un articol publicat de Essentially Sports.

Nu a trecut mult timp de la publicarea articolului respectivă că Simona Halep a făcut un gest edificator. Vedeta a distribuit pe contul său de Instagram o poză cât se poate de grăitoare. În fotografia postată de ea apare imaginea unui teren de tenis, iar deasupra lui, chiar pe cer, a pus o inimă. Acest nou semnal vine să confirme ceea ce toată lumea știa deja: tenisul rămâne marea dragoste a Simonei Halep.