Vicepresedintele Neocity Group Romania, Shay Mor, a decis sa paraseasca functia pe care o ocupa in cadrul companiei. Motivul anuntat de reprezentanti ai Neocity este dorinta acestuia de a se orienta catre noi domenii de activitate.  

Shay Mor a activat in cadrul Neocity Group din 1999,  anul in care firma a intrat pe piata romaneasca. Inainte de a ocupa functia de vicepresedinte al companiei, Shai Mor a lucrat in cadrul PAZ OIL CO. din Israel, ca director de marketing si in cadrul OSEM (Nestle Group) in Romania, ca director general. 

Neocity Group este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari care activeaza pe piata romaneasca, Romania fiind pe primul loc in lista proiectelor de investitii imobiliare ale grupului, care se deruleaza in Israel, in tarile Europei Centrale si de Est, Canada si Africa.

Grupul are programate, in Romania, investitii de peste un miliard de euro, pana in 2009. Printre proiectele anuntate sau finalizate ale companiei se afla Neopeninsula, Neocity Tower 1 si 2,  Neopark Residence, Neocity Peninsula, Neoforrest, Neoresidence, Neolake Residence si Neocity Office III.

Sursa: Capital 01 Iunie 2007