"O condamnare nedreaptă şi o lege profund neconstituţională nu mi-au dat posibilitatea să solicit această demnitate pentru mine DEOCAMDATĂ", a spus Liviu Dragnea.

"Am venit cu o soluție care sper să fie acceptată, așa încât până la 15 ianuarie să avem bugetul aprobat", a mai spus Liviu Dragnea.

" Este singura propunere pe care o fac. Sevil Shhaideh este cetățean român și are toate drepturile", a mai spus Dragnea. 

Preşedintele PSD a spus că a trebuit să ţină cont de dorinţa de a face o propunere care să îi dea garanţia că îndeplineşte câteva condiţii: că e un om care munceşte, ştie, are determinare, să aibă încredere toatală în persoana respectivă şi să îi dea posibilitatea ca el să îşi asume în continuare răspunderea pe acţiunile guvernamentale.

Sevil Shhaideh are 50 de ani, iar în 1987 a absolvit Academia de Ştiinţe Economice, Facultatea de Planificare Economică şi Cibernetică. În 1995 şi 2001, ea a obţinut specializările: expert în administraţie publică şi manager ONG la organizaţia internaţională USAID din Statele Unite ale Americii, iar în 2003 a primit titlul de auditor în urma unui curs susţinut la TUV Institution.

Vezi aici CV doamnei Sevil Shhaideh

În 2012, imediat după desemnarea lui Liviu Dragnea la conducerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Sevil Shhaideh a fost numită în funcţia de secretar de stat la acelaşi minister.

Citiți și:
Ce avere are Sevil Shhaideh propunerea PSD-ALDE pentru postul de premier al României

Te-ar putea interesa și: