Secretul unei relații la distanță. Cum reușește Mihaela Rădulescu să se înțeleagă cu Felix Baumgartner?

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu locuiesc tot timpul împreună, având în vedere că iubitul vedetei pleacă destul de des din cauza meseriei.

„Cei aproape 8 ani de când trăim așa sunt cel mai bun răspuns. Se poate și așa, cu reglajele mentale, sufletești și organizatorice potrivite. La noi funcționează. Cu avantaje și… mici neajunsuri, cele mai multe legate de imposibilitatea de a fi mereu împreună, în același loc. Amândoi suntem ocupați, fiecare cu meseria lui, eu și cu creșterea lui Ayan, dar am găsit mereu căi să venim unul la altul sau să ne vedem pe planetă, unde are Felix show-uri aviatice, speech-uri, evenimente etc”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro

Detalii incendiare din viața iubitului său

Anterior, Mihaela Rădulescu a vorbit despre mama lui Felix Baumgartner. Chiar dacă se află într-o relație de dragoste de 8 ani de zile cu renumitul sportiv, vedeta a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața sa personală.

Mihaela Rădulescu a fost invitată într-o emisiune TV, unde a vorbit despre relația cu Felix Baumgartner, dar și despre mama acestuia. Chiar dacă ea susține că nu mai este demult speriată atunci când iubitul ei participă la show-urile aviatice, mama lui felix are însă o cu totul altă atitudine. Ea nu dorește să-l vadă pe Felix în acele momente. Vedeta a spus despre Eva, mama parașutistului care a intrat în Cartea Recordurilor sărind din stratosferă, că e foarte panicată atunci când fiul ei este implicat în diverse proiecte periculoase.

Acum pregătește ceva în stilul lui, total dement. Sunt ușor siderată de proiect. Panicată nu mai sunt de mult timp. Să știi că am învățat cu băiatul acesta să nu… Mama lui e tot timpul ca mamele: «Aoleu, nu vreau să-l văd la show-uri aviatice». Dar na… este mamă și bănuiesc că așa aș fi și eu cu fiul meu. Mama lui Felix este panicată la orice, ca mamă”, a spus Mihaela Rădulescu în emisiunea lui Cătălin Măruță.