Deja în fruntea industriei de împachetat, Sealed Air şi-a pus amprenta pe piata de ambalare a revistelor din Romania  prin furnizarea unei soluţii de ţiplare care este  in acelasi timp completă şi eficientă din punct de vedere al costurilor.

Un cunoscut trust de presa a beneficiat recent de aceasta solutie achizitionand o maşină automata de ţiplat Shanklin® F-5, crescând astfel capacitatea de producţie cu peste 600% şi reducând timpii morţi şi opririle pentru mentenanţă. Clientul a înlocuit folia PE de 25 de microni pe care o folosea cu folia shrink de poliolefină de 7 microni CT-301 de la Sealed Air, pentru a îmbunătăţi aspectul produsului.

Un alt avantaj al foliei CT-301 este acela ca, fiind mult mai subtire decat alte folii, e de doua ori si jumatate mai usoara, fapt care reduce impactul asupra mediului si odata cu asta si costurile legate de administrarea si transportul deseurilor. În acelaşi timp, sulurile de folie Sealed Air sunt cu 225% mai lungi reducand timpii necesari schimbarii rolelor.

Shanklin® F-5 beneficiază de viteze mai mari de operare şi de eficienţă sporită datorită operării automate, ajungând acum la împachetarea a 75 produse pe minut, faţă de doar 12 ca până acum.

Reprezentantul Sealed Air în România, divizia de împachetare shrink, Lucian Scăunaşu, a comentat: “Pe lângă montarea echipamentului şi training-ul iniţial, Sealed Air le oferă clienţilor săi şi un serviciu post-cumpărare excepţional. Cea mai nouă comandă a creat un punct de referinţă excelent pentru Sealed Air în a aborda şi alte trusturi de presă din Europa care nu folosesc încă foliile shrink de poliolefină de la Sealed Air. Mulţumită gamei largi de tehnologii şi materiale folosite, suntem în masura să acoperim foarte multe cerinţe din acest domeniu.”

Despre Sealed Air

Sealed Air este liderul global în manufactura unei game variate de produse de împachetare şi protejare de specialitate. Având o acoperire de piaţă de aproximativ 80% din lume, multe brand-uri Sealed Air au devenit printre cele mai respectate nume de pe pieţele lor.

Produsele sale protejează şi conservă interesele clientului de la fabrică sau depozit până când acestea ajung la consumator, trecând prin rigorile lanţului de distribuţie. Foarte multe produse Sealed Air oferă şi o prezenţă atrăgătoare la raft.

Produsele oferite de Sealed Air includ Cryovac®, Opti® şi foliile PRIMOFLEX™, gama extensivă de utilaje Shanklin®, echipamente de făcut carton de la Mondo & Scaglione şi alimentatoare de fluturasi de la Streamfeeder.