Cătălin Harnagea, fost șef al SIE și actual consilier al lui Călin Popescu Tăriceanu a transmis un mesaj dur către PSD și le-a cerut să înceteze cu atacurile la adresa miniștrilor ALDE.

După ce la rectificarea bugetară Ministerul Afacerilor Externe (MAE) s-a tăiat o bucată mare, azi a venit rândul lui Tudorel Toader, ministrul Justiției să fie serios atacat de social-democrați.

Tudorel Toader, ministrul Justițeii a fost atacat dur azi de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, în ce privește Ordonanța de urgență pentru înființarea Fondului Suveran de Investiție și Dezvoltare:

„Din păcate, am primit de Ministerul Justiției foarte, foarte multe observații, cred că mai multe observații decât a fost actul în sine. Nu înțeleg modul în care ne asumăm ca echipă guvernamentală anumite obiective , mai ales cum sunt acestea foarte important, Fondul Suveran de Investiții, cred că rolul nostru ca miniștri e ca echipele noastre să lucreze în aceeași direcție, cu aceeași viteză”, a declarat Eugen Teodorovici, conform stiripesurse.ro.

De asemenea ministrul Finanțelor și-a acuzat omologul că e mai tot timpul în deplasări ignorând problemele mari și grave ale guvernării.

Un alt atac a venit și din partea PSD – secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a explodat la adresa m inistrului Justiției când a aflat că s-a propus mărirea schemei de personal la DNA:

„Este absolut neverosimil proiectul de hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Justiției prin care se solicită suplimentarea schemei de personal a DNA cu 160 de posturi. Îi solicit d-lui ministru Tudorel Toader să retragă de urgență acest proiect de hotărâre pentru că este absolut scandalos în condițiile în care DNA este lovită în ultimii doi ani de scandaluri absolut halucinante”, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu. 


Te-ar putea interesa și: