Operatorul de telefonie mobila a anuntat ca lordul Broers, membru al Consiliul de Administratie al grupului Vodafone, in care detinea functia de director non-executiv, se va retrage in luna iulie dupa ce a ocupat aceasta pozitie din 1998. In locul sau va fi numit Simon Murray, care isi va incepe activitatea de la 1 iulie.

Murray si-a desfasurat o mare parte din cariera in Asia, unde a supervizat dezvoltarea si lansarea retelelor de telefonie mobila in mai multe tari. Acesta isi va pastra si pozitia de membru in Consiliile de Administratie ale companiilor Cheung Kong, Compagnie Financière Richemont si Macquarie precum si pozitia de consilier in cadrul China National Offshore Oil Corporation. Totodata, Murray este membru al Consiliului de Administratie al Imperial College din Londra.

Astfel, de la 1 iulie, Consiliul de Administratie Vodafone ca fi format din Sir John Bond, presedinte, Arun Sarin, CEO, Lord Broers (pana la 24 iulie), John Buchanan, Vittorio Colao, Andy Halford, Michael Boskin, Alan Jebson, Nick Land, Anne Lauvergeon, Simon Murray, Jürgen Schrempp, Luc Vandevelde, Tony Watson si Philip Yea.

Sursa: Capital 17 Mai 2007