Potrivit Hotnews.ro, Lucia Antal a confirmat aceasta numire. Ea o inlocuieste pe Maria Apostol, sefa de comunicare si marketing care a parasit compania vineri, așa cum a scris aici capital.ro

Lucia Antal a spus pentru HotNews.ro ca "pentru moment" va ramane si director de canal la Pro Cinema si ca noua sa functie nu are vreo legatura cu cea de presedinte ARMA, pe care o va exercita in continuare.

Maria Apostol era cunoscută în PRO drept „mâna dreaptă a lui Adrian Sârbu” și cea care a gestionat cu o mână de fier imaginea vedetelor Pro TV.

După demisia din august a lui Adrian Sârbu, Central European Media Enterprises Ltd. (CME) a anunţat că directorul financiar şi Vice-Preşedintele au decis să plece şi ei din companie. Astfel, David Sach, Chief Financial Officer, au părăsit compania pe data de 29 octombrie a anului trecut. Anthony Chhoy, Vice-Preşedintele CME, cel care se ocupa de Strategie şi Operaţiuni, şi-a dat de asemenea demisia şi a plecat din companie pe data de 15 noiembrie. Cele două demisii, atât a Directorului Financiar cât şi cea a Vice-Preşedintelui, vin la doar două luni după demisia lui Adrian Sârbu, care deţinea în CME atât funcţia de Director cât şi pe cea de Preşedinte. În luna noiembrie a anului trecut, Anca Budinschi, director general al Pro TV, a fost înlocuită la conducerea companiei de lituanianul Aleksander Cesnavicius.

De asemenea, Ciprian Stancu, șef al vânzărilor, pe șase țări, al companiei Central European Media Enterprises, a părăsit compania, cu începere de la 1 decembrie 2013.