Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale MCSI a hotărât înlocuirea conducerii în cadrul Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR), a Societăţii Naţionale de Radiocomunicaţii (SNR) şi a Agenţiei pentru Serviciile Societăţii Informaţionale (ASSI).

„Pe fondul unui dezechilibru politic creat de decizia PSD de ieşire de la guvernare, Gabriel Sandu a agreat schimbarea conducerilor celor trei companii”, se arată într-un comunicat al MCSI.

Gabriel Grecu a fost înlocuit din funcţia de director al SNR de directorul comercial al operatorului, Marius Popenţiu. El a preluat şi funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Vicepreşedintele ASSI, Toma Câmpeanu a preluat funcţia de preşedinte al acestei agenţii înlocuindu-l pe Bogdan Mihăilescu. Marius Vătafu a renunţat prin convenţie la funcţia de preşedinte director general al Poştei Române, în locul acestuia fiind numit Tudor Bohâlţeanu, director economic al companiei.

Iniţiativa MCSI se înscrie în demersul anunţat al Guvernului Boc de reducere a personalului în vederea reducerii costurilor. Astfel, nu se vor mai efectua angajări pentru ocuparea locurilor vacante rămase în urma schimbărilor.

SURSA: MCSI