Dăncilă s-a dezlănțuit pur și simplu în Parlament. Premierul a dat de pământ cu cei din Opoziție și a avertizat. Dacă dreapta va ajunge la Putere vor fi tăieri de pensii și salarii.

„Noi creștem venituri, dvs le tăiați. Noi reducem șomajul, dvs desființați locuri de muncă și faceți șomaj. Noi construim, dvs. desființați:, a tunat Dăncilă care nu s-a oprit aici.

premierul a vorbit și despre investițiile pe care le-a făcut Executivul și a respins ideea conform căreia creșterea economică se bazează pe consum. „Ne acuzaţi de lipsa investiţiilor. O vorbă goală la care eu răspund cu date concrete. Anul trecut am avut investiţii de 5,1 miliarde lei pentru obiective de impact major în economie, iar în 2019 vom depăşi acest prag.

Guvernare e despre ceea ce faci bine pentru oameni, nu despre circ şi instabilitate. România are cea mai mare creştere economică din UE în ultimii doi ani şi jumătate. Rata şomajului şi numărul de şomeri au atins nivelul minim din ultimii 28 de ani. Avuţia românilor a ajuns la recordul maxim al ultimilor zece ani. Sunt date care arată că românii o duc mai bine. Nu o spun eu, o spune EUROSTAT”, a mai spus Dăncilă.