Potrivit mesajului postat pe pagina de Facebook a fostului premier al României, aceasta consideră că actualul Guvern trebuie demis de urgență. Mai mult decât atât, Viorica Dăncilă a mai notat că votarea moțiunii PSD este soluția corectă.

”Guvernul Ludovic Orban trebuie demis de urgență!
Iar votarea moțiunii PSD e soluția corectă pentru a scăpa de eșecul liberal de la Palatul Victoria, de trupa de incompetenți care a ruinat economia țării.”, își începe aceasta mesajul.

Scăderea economică din 2020

Viorica Dăncilă a mai notat că scăderea economică din al doilea trimestru al acestui an îi îngroapă politic pe cei din Guvernul Orban. În plus, aceasta a mai spus că ei au prăbușit economia României.

”-12%: aceasta este scăderea economică din al doilea trimestru al acestui an și cifra care-i îngroapă politic pe actualii guvernanți.

Cum pot pretinde acești oameni să mai guverneze când au prăbușit economia, au scos 1 milion de români de pe piața muncii și au scăzut puterea de cumpărare a cetățenilor cu 7%?

În afară de atacurile la persoană împotriva mea și de plângerea penală de înaltă trădare pentru parteneriatul strategic pe care l-am propus cu Israelul, mai rămân deci în urma PNL doar rezultatele catastrofale la guvernare.”, a mai scris fostul premier.

Dăncilă îi îndeamnă pe români să compare cifrele din timpul guvernării PSD și guvernării PNL

Fostul premier îi îndeamnă pe români să compare cifrele ”dezastrului liberal” cu cifrele din timpul guvernării PSD. Aceasta a mai spus că toate progresele făcute atunci când Partidul Social Democrat era la putere au fost anulate în doar 9 luni.

”Comparați cifrele dezastrului liberal cu cifrele guvernării PSD: creștere economică de 7% (în 2017), 4,7% (în 2018) și 4,1% (în 2019), creșterea salariului mediul net cu 53% și a punctului de pensie cu 45% în cei aproape 3 ani de guvernare PSD, reducerea șomajului la un nivel istoric (doar 3%).

Din păcate însă, toate progresele din vremea PSD au fost anulate în doar 9 luni de guvernare orbanistă. De aceea e urgent ca țara să scape de guvernarea liberală care a distrus România!”, a fost mesajul acesteia.