Florin Salam a vorbit recent despre colegii săi maneliști, dar și despre averea pe care o au și o promovează pe rețelele de socializare. Mai exact, „Regele” manelelor, Florin Salam a vorbit despre ”lăutarii care se postează cu bani”, despre care a spus că nu au bun simț și nici talent, fără să dea vreun nume.

În acest context, nume grele din lumea menelelor s-au simțit atacați și au răbufnit. Primul care a reacționat după replicile acide ale lui Florin Salam a fost Dani Mocanu.

În cadrul unui live acesta a reacționat și tot fără să dea nume a făcut numeroase amenințări. Mai exact, acesta a spus că atunci când se va întâlni cu Florin Salam la evenimente îi va da ”rușine și înjoseală” în fața tuturor.

„Un mic anunț din partea mea pentru lăutarii care se referă la mine. Deci nu pentru oamenii din afară, ci pentru lăutarii care se referă la mine. Bă, dacă vă referiți la mine să-mi bag… în c… voștri. Vă prind la evenimente, indiferent cu cine o să fiți voi și indiferent cu cine mergeți pe drum și vă dau rușine și înjoseală de față cu toată lumea: cu mireasă, cu nași, cu ginerică, cu cine vreți voi… Și cu lumea de pe lângă voi care vă protejează, cum ar fi.

Băi, hai să vă spun ceva, pe mine nu m-a protejat nimeni niciodată pentru că eu sunt șmecher. Dacă o căutați cu mine, să moară f… mea, dacă nu vă bat, să-mi bag… Ăștia care vă referiți la mine… Dacă nu vă referiți la mine, să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup”, a spus Dani Mocanu, într-un live.

Atac dur la adresa lui Florin Salam 

O altă reacție a venit din partea lui Tzanca Urganu care s-a simțit atacat de declarațiile lui Florin Salam.

„Bravo Dani Mocanu… ai zis bine… la ăștia care se referă la tine și nu au loc de pătrățica lor. Așa vorbesc și de mine și una peste alta e loc pentru toată lumea… Felicitările mele, Dani Mocanu”, a scris Tzancă Uraganu.

De menționat este faptul că, reacțiile celor doi maneliști vin în contextul în care, Florin Salam a făcut mai multe declarații referitoare la colegii săi, care se tot afișează cu banii câștigați pe rețelele de socializare.

„Vă salută al vostru șef la lăutari. Nu la șmecheri, nu la ăștia care ne-au crescut copiii, nu… Sunt prea simțit să vorbesc de cineva… Dar la ăștia de vă postați bani, vă dați voi așa, am și eu o vorbă pentru voi să vă intre bine în cap. M-am jurat pe voi, care v-am crescut…mi-e milă de voi… mă jur cu foc.

Vă arăt 50 de lei… Dacă faceți în 50 de vieți cu copiii voștri și cu nepoții voștri cât fac eu în 3 zile… Vă pup!… Stați cuminți cu banii ăia, că nu aveți nici talent, falsați. Dacă nu vă spun eu, cine să vă spună? Vă pup! Vă și bat când vreți voi. Sper că măcar copiii voștri să nu fie nesimțiți ca voi”, a spus Florin Salam.