Scandal după moartea artistei Gabi Luncă! Alți artiști doresc piesele Reginei muzicii lăutărești

Rebeca Onoriu, una dintre fetele regretatei artiste Gabi Luncă, a precizat, pentru click.ro, că a primit oferte de cumpărare a pieselor mamei sale de la mai mulți artiști. Fiica lui Gabi Luncă s-a arătat indignată de gestul acestor artiști și a precizat că nu este dispusă să vândă piesele compuse de mama sa.

Ea a mai spus că persoanele care au trimis oferte de cumpărare nu au trimis nici măcar o coroană de flori la înmormântare și acum vor să-și facă reclamă cu piesele mamei sale, piese care au fost compuse în întregime de către Gabi Luncă. Rebeca Onoriu a mai spus că și acum ”mănâncă” de pe urma pieselor mamei ei.

”Sufletul mamei nici nu s-a dus la Domnul și ei îmi cer piesele ei? N-au trimis nici o coroană la înmormântare și acum vor să-i înregistreze piesele, să-și facă reclamă la televizor cu ele? E strigător la cer! Nu le vindem nici pentru un milion de euro! Noi și acum mâncăm de pe urma pieselor mamei mele! Mama mea a scris cântecele astea, linie melodică și versuri, tot, la lumina lumânării! Ea, când a decis să nu mai cânte melodii lăutărești, nici prin casă nu le mai fredona. Sunt cel puțin 10 artiști care mi-au cerut piesele ei, unii au avut tupeul să ne facă și oferte în bani!”, a declarat Rebeca Onoroiu, potrivit sursei anterior menționate.

Amintim că Gabi Luncă a decis în anul 1993 să se retragă de pe scena muzicii lăutărești. Regretata artistă a continuat să cânte doar la slujbele Bisericii Penticostale din Bucureşti.

Unde se va duce averea lui Gabi Luncă

Copiii regretatei artiste au anunțat ce vor face cu banii mamei lor. Aceștia vor să construiască o clinică post-COVID sau un azil în memoria lui Gabi Luncă.

“O să facem o clinică post-COVID sau un azil în memoria părinților mei, în memoria mamei. (…). De data asta, nu o să fim eu și cu frații mei cei care o așteptăm, de data asta, ne așteaptă dânsa. Depinde de noi, copii, să urmăm cărarea pe care ei ne-au trasat-o, cărarea Domnului, să fim cu toții în cer”, a declarat Rebeca Onoriu la scurt timp după ce sicriul regretatei Gabi Luncă a fost coborât în groapă.