apropiere a zonelor verzi si padurilor. De fapt, cateva dintre noile amplasamente se afla chiar in apropierea unor arii impadurite.Pana acum, firma Triumf Construct a realizat case pe pamant, cu preturi de la 70.000 de euro in sus, sau apartamente de lux. Din aceasta toamna si-a propus insa diversificarea gamei de locuinte, astfel incat sa atinga o paleta cat mai larga de bucuresteni. De aceea, va construi si apartamente noi, in blocuri situate in microcartierele rezidentiale ale firmei, printre case. „Scopul Triumf Construct nu este de a vinde un numar cat mai mare de locuinte, ci multumirea tuturor clientilor. In acest sens, proiectul se adreseaza celor cu venituri medii, in special tinerilor”, afirma Leonard Buianu, director de vanzari al companiei. Preturile sunt cele mai mici de pe piata la acest tip de oferta, pornind de la 29.900 de euro. si Impact construieste intr-un singur loc pentru mai multe categorii de beneficiari. Astfel, noul ansamblu Azur, demarat luna aceasta, va avea si case din caramida, cu mansarda, la pretul de 200-220 de euro/mp, plus TVA, dar si vile la pretul de 400 de euro/mp, plus TVA. „Ansamblul Azur va contine 150 de vile impartite in proportii aproape egale intre de vile tip Junior si 78 de vile tip Prestige). Ca si celelalte ansambluri rezidentiale construite de Impact, se pastreaza tendinta de a oferi spatii cat mai largi. Astfel, posesorii vilelor de tip Junior vor avea la dispozitie minimum 150 de metri patrati, iar cei ce vor detine vile tip Prestige individuale, minimum 400 de metri patrati”, declara Dan Ioan Popp, presedinte Impact.Viitorul ansamblu va avea si spatii de servicii, la fel ca si proiectele Triumf si cele realizate de SC Evrika House, un alt investitor in zona de nord, care dezvolta ansamblurile Reveria. Unul din amplasamentele vizate pentru Reveria se afla tot in zona Pipera-Baneasa, in apropierea scolii Americane, si va avea in incinta zone de agrement (piscina, plaja, debarcader, teren de tenis, sali de fitness) si alte servicii, care nu existau in imediata apropiere (spatii comerciale, puncte medicale etc.). Ca o noutate, in Pipera, ansamblul Reveria Baneasa va avea loturi mai mari, de minimum 500 de metri patrati.

Ansamblul Azur
Antreprenor: Impact SA
Amplasament: Baneasa-Pipera
Descrierea locuintelor: case din caramida, cu mansarda, modele din clasa Junior sau tip vila din gama Prestige. Suprafetele construite: de la 120,7 mp, la cele din gama Junior, la 278,7 mp, cele din gama Prestige.
Preturi: Trebuie adunate costul constructiei cu cel al terenului, in functie de suprafete. Pentru vilele tip Junior terenul costa 78 euro/mp + TVA, pentru vilele Prestige 85 euro/mp + TVA
Pentru vilele tip Junior metrul patrat construit costa incepand de la 300 de euro/mp + TVA, iar pentru vilele Prestige 400 euro/mp + TVA
Servicii: parcari, loc de joaca pentru copii, centru comercial ultramodern care va cuprinde un supermarket, o farmacie, brutarie, salon de cosmetica / masaj / coafor, sala de fitness si bancomat.

Reveria Snagov
Antreprenor: Evrika Haus
Amplasament: langa Lacul Snagov – padure
Descrierea locuintelor: vile cu etaj si partial mansarda, cu suprafete construite intre 188 si 299 de metri patrati. Exista cinci modele de locuinte A, B, C si D, mai multe variante de loturi, cu suprafete intre 865 si 1.015 de metri patrati. Locuintele pot fi personalizate, existand flexibilitate in alegerea finisajelor.
Preturile: Pretul constructiilor, al vilelor este cuprins intre 67.000 si 104.000 de euro, la care se adauga terenul.
Preturile finale variaza intre 112.000 si 157.000 de euro.
Servicii: personal de intretinere, zona de agrement – piscina, plaja, debarcader si gradini amenajate.

lake side park

Antreprenor: Dinamic Construct
Amplasament: langa Lacul Baneasa, in Pipera
Descrierea locuintelor: 17 vile, in trei variante, cu parter, etaj si mansarda si o suprafata construita cuprinsa intre 270 si 432 de metri patrati si terenuri cuprinse intre 225 si 300 de metri patrati. Vilele au garaje subterane.
Servicii si facilitati: Ansamblul dispune de un spatiu comun generos, de 2.350 metri patrati, cu spatii verzi, club propriu si plaja privata, spatii verzi, spatii tehnice, piscina.
Preturile: Peste 100.000 de euro.

Ansamblurile Energi-Co
Amplasamente: Bucuresti (cartierul Giulesti), Buzau, Mangalia si Piatra Neamt.
Ansamblul Bucuresti: 40 de vile insiruite, cu parter si etaj, 15 vile cuplate si sapte vile duplex (P+E+M), spatiu comercial. Cartierul Pietricica Piatra-Neamt: 38 de vile individuale, cladire multifunctionala si o piateta.
Ansamblul Buzau – opt blocuri cochete, cu parter, doua etaje si mansarda si 88 de vile individuale.
Ansamblul Mangalia – doua blocuri si 12 locuinte cuplate. Se foloseste un sistem nou de constructie, tip „igloo”, prin turnarea betonului armat in cofraje de polistiren expandat.Suprafata terenului pentru o constructie este de aproximativ 200 mp, iar aria construita desfasurata variaza intre 153 si 188 mp.
Preturi: Pretul de constructie al caselor este, in medie, 300 euro/mp.

Reveria Baneasa – scoala americana
Antreprenor: Evrika Haus
Amplasament: langa Padurea Baneasa
Descrierea locuintelor: 55 de vile cu etaj, cu suprafete construite intre 188 si 299 metri patrati. Exista cinci modele de locuinte A, B, C, D si E, cu 49 de variante de loturi, cu suprafete intre 620 si 790 metri patrati.
Preturile: Pretul constructiilor este cuprins intre 67.000 de euro si 104.000 de euro, la care se adauga terenul. Pretul terenului este de 80 de euro/metru patrat.
Servicii si facilitati: personal de intretinere, zona de agrement – piscina, teren de tenis, sala de fitness si spatii comerciale si puncte sanitare.

Apartamente In Blue Village Mogosoaia
Antreprenor: Triumf Construct
Amplasament: soseaua Bucuresti-Targoviste, in fata cartierului rezidential Blue Village.
Descrierea locuintelor noi: Apartamente cu suprafete intre 65 si 115 metri patrati, cu doua, respectiv trei camere. Cele trei blocuri vor fi dispuse in jurul unui spatiu verde, cu alei, cu loc de joaca pentru copii, spatii de relaxare. Blocul care este paralel cu soseaua va avea magazine la parter.In cartierul Blue Village mai exista case in patru variante de constructie, cu preturi cuprinse intre 67.592 si 85.482 de euro
Preturi apartamente: intre 32.900 si 48.000 de euro.