Compania Samsung lanseaza telefonul Innov8, care va avea o camera foto de 8 megapixeli, cu 3 Mp mai mult fata de 5 Mp, nivelul maxim existent in prezent pe piata. Noul Innov8 este la fel de avansat ca majoritatea camerelor foto digitale aflate in prezent in uz. Acesta e dotat cu senzori de recunoastere a fetei, zambetului sau a clipitului, astfel incat poate fi setat sa nu faca poza daca cineva clipeste sau nu zambeste.

Pe langa camera foto ultra-performanta pentru un telefon mobil, Innov8 este dotat cu un player video si mult mai importat, conexiune prin bluetooth, care permite printarea direct de pe telefon a imaginilor salvate.

Potrivit analistilor, acest telefon va deveni cu siguranta un best seller in acest an, mai ales ca se apropie perioada sarbatorilor de iarna, iar performantele sale rivalizeaza si intrece multe din camerele foto digitale entry si chiat middle level aflate pe piata.

Pe de alta parte, si Sony Ericsson a anuntat ca va lansa, in luna octombrie, cel mai nou telefon al sau din gama Cybershot (C905), care va avea in dotare o camera de 8,1 Mp. De asemenea e de asteptat ca si alti producatori de telefoane mobile, precum Nokia si LG, sa urmeze aceasta tendinta.

Sursa: Times Online