Galaxy S4 stabilește un nou record pentru Samsung, generând vânzări mai rapide decât oricare dintre predecesorii săi. Vânzările de GALAXYS III au atins pragul de 10 milioane de unități după 50 de zile de la lansare, în 2012, în timp ce pentru GALAXYSII au fost necesare cinci luni, iar în cazul Galaxy S, șapte luni pentru a atinge același record.   

“În numele Samsung, aș vrea să mulțumesc milioanelor de utilizatori din întreaga lume care au ales Samsung GALAXY S4. În cadrul Samsung vom continua să inovăm, inspirați de oameni și pentru a răspunde nevoilor acestora”, a afirmat JK Shin, CEO și Președinte al diviziei IT & Mobile Communications în cadrul Samsung Electronics.

Samsung GALAXY S4 este disponibil în peste 110 țări și în curând va fi comercializat în 155 de tări prin intermediul a 327 de parteneri.

Samsung dorește să introducă o varietate mai mare de culori, pentru a întâmpina preferințele consumatorilor din întreaga lume. Ca o completare la nuanțele White Mist și Black Forest disponibile momentan, noi culori vor fi comercializate din această vară, inclusiv Blue Arctic și Red Aurora, urmate de Purple Mirage și Brown Autumn.
<iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/W5TZQZFjEIo?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>