Deputatul Ion Cupă s-a înscris în Partidul Mişcarea Populară, a anunţat, vineri, preşedintele PMP, Eugen Tomac, la începutul şedinţei Colegiului Naţional al formaţiunii, potrivit Agerpres.

“Vreau să îi mulţumesc colegului care s-a alăturat începând de astăzi (vineri – n.r.) PMP, un om pe care-l cunosc de foarte mult timp, domnul deputat Ion Cupă. Începând de astăzi, este membru PMP şi ne bucură că un om harnic, de dreapta vine să întărească echipa noastră de la Camera Deputaţilor. Sunt convins că mesajul pe care-l va transmite, astăzi, în cadrul Colegiului Naţional va fi corect înţeles de către toţi membrii noştri”, a afirmat Tomac.

Potrivit site-ului Camerei Deputaţilor, din 2016, de la începutul actualei legislaturi, Ion Cupă a activat ca deputat ALDE, cu excepţia lunii septembrie 2019, când a fost independent.

Profesorul Cătălin Avramescu s-a alăturat PMP

Tomac a mai anunţat că profesorul Cătălin Avramescu s-a alăturat echipei PMP.

“Cătălin Avramescu este de astăzi membru al PMP, o voce autentică a democraţiei româneşti. Mă bucur că s-a alăturat echipei noastre. Cu domnul profesor Avramescu mă cunosc de foarte mult timp şi sunt convins că experienţa domniei sale, exigenţa şi dorinţa de a pune acolo unde-i este locul acest bloc roşu numit PSD din viaţa politică românească este un obiectiv care merită susţinut în continuare”, a adăugat liderul PMP.