Continutul academic al programelor a fost imbunatatit si actualizat cu teorii si abordari actuale ale unor studii de caz de notorietate din mediul de afaceri international. Noua versiune este mult mai dinamica si interactiva datorita pachetelor de curs multimedia si a dezvoltarii unui spatiu virtual dedicat pe site-ul CODECS in sectiunea „Amfiteatru”, ceea ce inseamna conferinte online, proiecte lucrate in comun si chat pentru cursanti.
„Am considerat ca evolutia si necesitatile pietei, dar si experienta pe care am acumulat-o dupa un numar de aproximativ 16.000 de inscrieri, ne indreptatesc sa cerem partenerului nostru, The Open University, introducerea variantei care acum este prezentata in Marea Britanie. Caracterul concret aplicativ al cursurilor are un plus de valoare datorita resurselor actualizate si a cresterii ponderii lucrului in echipa”, declara Mihaela Badic, director de Marketing & PR CODECS.

Curs pentru manageri cu experienta

Mai aproape de nevoile reale ale celor care tintesc obtinerea unui MBA, CODECS Business School introduce, din luna septembrie, cursul B 800 – Foundations of Senior Management, furnizat in parteneriat cu The Open University din Marea Britanie.
Modulul se adreseaza managerilor cu pregatire universitara si experienta in conducerea organizatiilor sau departamentelor.
Beneficiile cursului rezida din dezvoltarea competentelor si aptitudinilor necesare unui Senior Manager, precum si a conceptelor si aptitudinilor analitice necesare abordarii schimbarilor organizationale la nivel strategic.
„Cursul se desfasoara in limba engleza si permite accesul direct la MBA, fara parcurgerea etapelor de Certificat si Diploma. Continutul programului destinat special managerilor cu experienta si selectia acestora la admitere vor permite o crestere a calitatii procesului de studiu”, precizeaza Renaldo Nita, Director Program MBA CODECS.    
Conditii de admitere
Studii superioare
Varsta minima: 27 ani
Experienta: minimum trei ani in pozitii de conducere (organizatii sau departamente)
Limba engleza: Testul IELTS (British Council) sau TOEFL (Comisia Fulbright)
Doua referinte de la persoane cu functii importante manageriale sau academice.
Informatii suplimentare la sediul CODECS din Str. Agricultori nr. 37-39, sector 2, Bucuresti, tel. 252.51.82, 252.51.83, 252.51.84, e-mail: [email protected]

CERTIFICATUL PROFESIONAL IN MANAGEMENT
B 631 Managementul performant
B 632 Managementul resurselor umane
B 633 Management Financiar
B 634 Managementul Relatiilor cu Clientii

* cursuri cu durata de 3 luni, fara bariere de intrare, finalizate cu examen
* Intalniri fata in fata in timpul cursurilor
* O scoala Rezidentiala – „Provocarea Managementului”
* Ordinea cursurilor nu este impusa
* Certificat Profesional eliberat de Open University Business School din Marea Britanie

DIPLOMA PROFESIONAL~ IN MANAGEMENT
B 730 Managementul schimbarii si dezvoltarii – durata 9 luni
B 736 Schimbarea in organizatii – durata trei luni

* se cere absolvirea Certificatului Profesional in Management
* Intalniri fata in fata in timpul cursurilor si o scoala Rezidentiala
* Cursul de noua luni se finalizeaza cu examen iar cel de trei luni cu un proiect
* Materiale de curs de inalt nivel academic si bibliografie la zi
*Diploma este emisa de Open University Business School din Marea Britanie

Taxe:
* pret / curs de trei luni – 515 euro (se achita in doua rate)
* discount la plata integrala a Certificatului sau Diplomei – 10%
* discount pentru plata integrala a intregului Program (Certificat+Diploma) – 12%
* BONUS DE FIDELITATE – pentru inscrierea fara intrerupere la cursurile de Certificat —4,5 %
* PREt PROMOTIONAL – inscrierile pana la data de 1 august beneficiaza de discount de 7%.

Examene online la CODECS

Scad costul si durata procesului de instruire. In urma implementarii aplicatiei „Expert Learning System”, realizata de SoftExpert din Craiova, beneficiarii programelor de dezvoltare si instruire, furnizate de Departamentul de Training si Consultanta al CODECS, au posibilitatea de a sustine examenele online.
„Am ales solutia dezvoltata de SoftExpert din mai multe motive: este moderna, flexibila si foarte utila. Folosind Expert Learning System ne vom putea indeplini mai bine misiunea noastra: imbunatatirea performantei si valorificarea eficienta a resurselor umane, crescand astfel calitatea, constanta si promptitudinea cu care sunt furnizate serviciile si produsele CODECS”, a spus dna Madi Radulescu, Director Training si Consultanta CODECS.
Sistemul este organizat pe patru nivele: master, administrator, trainer si cursant, fiecare utilizator avand propria sa parola.
Instruirea manageriala in varianta „Expert Learning System” are ca principale beneficii nu numai reducerea costurilor si a timpului alocat procesului de dezvoltare, dar si informatii in timp real privind stadiul de pregatire al cursantilor. Pentru traineri aplicatia reprezinta un avantaj datorita posibilitatilor de creare de categorii si departamente pentru specializarea focalizata a studentilor, permitand in acelasi timp si generarea de rapoarte statistice si o baza de date cu cele mai frecvente intrebari.