Se înmulţesc probele găsite de anchetatori în pădurea de lângă Caracal, unde Gheorghe Dincă spune că a aruncat resturile carbonizate ale Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie. Procurorii DIICOT au anunţat în cursul serii că au recuperat din zonă cenuşă în care se aflau fragmente osoase şi dinţi. Legiştii aflaţi la faţa locului susţin că resturile de fragmene osoase examinate sunt cu cea mai probabilitate de natura umană. Toate aceste probe biologice au fost trimise la București, la Institutul Național de Medicină Legală, singurii care vor certifica fiind legiștii, printr-un test ADN, dar și printr-o expertiză antropologică. Sunt singurele teste, singurele expertize care pot confirma identitatea victimei, ceea ce i-ar putea ajuta pe cei de la DIICOT să lămurească pe deplin ce s-a întâmplat cu această tânără.

Verificări s-au făcut şi în casa lui Gheorghe Dincă. Pe baza declaraţiilor celor care au intrat în locuinţa lui Gheorghe Dincă, Ştirile Pro TV au reconstruit grafic părţi importante din imobil. La parter, sunt un hol şi trei încăperi. Două dintre ele sunt ticsite cu tot felul de obiecte. iar a treia este un dormitor. Camera nu are mai mult de 12 metri pătraţi. Înăuntru se află un pat din fier, iar fereastra a fost acoperită cu bucăţi din lemn. Aici, se pare, că a fost sechestrată Alexandra Maceșanu.

La etajul casei lui Gheorge Dincă sunt două încăperi, descrise drept depozite în care au fost găsite mai multe haine de femeie. Lipit de locuinţă există şi un garaj din interiorul căruia pleacă un canal, lung de cel mult 3 metri, din care, ulterior, se coboară într-un tunel. La capătul acestuia există o încăpere mică sub pământ, în care anchetatorii au descoperit o saltea. Criminaliştii au verificat marți şi una din gropile acoperite cu beton din curtea casei lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii nu au furnizat încă detalii dacă au descoperit ceva suspect acolo. Ei au făcut săpături şi în alte locuri din curtea casei suspectului.