La asta nu s-ar fi așteptat nimeni. Liviu Dragnea continua să fie șeful PSD, dar și al Guvernului chiar dacă a ajuns la pușcărie. Acesta decide totul, anunță unele surse din interiorul PSD. Mai mult, și epurările recente care păreau a fi anti-Dragnea au fost comandate chiar de acesta.

Toate ordinele acestuia au fost transmise de Dragnea printr-un system bine pus la punct chiar înainte de a fi încarcerat. Dragnea a lăsat informații câtorva persoane de încredere prin care menține controlul asupra PSD și Guvernului.

Consultanții evrei au avut zilele trecute o discuție de o oră și jumătate cu Viorica Dăncilă în care i-au furnizat o foaie de parcurs, spune o sursă de mare încredere.

Și asta nu e tot. Alegerile prezidențiale nu mai reprezintă o miză pentru cei de la PSD. Analiștii israelieni mizează pe lipsa de cooperare a Opoziției și au sugerat ca PSD și ALDE să se concentreze pe păstrarea actualei majorități parlamentare în vederea alegerilor locale și parlamentare din 2020. Iar planul a început să fie implementat, anunță comisarul.ro.