Carrefour, primul grup de distributie din Europa si al doilea din lume a anuntat deschiderea, miercuri, 21 mai 2008, a supermarketului Carrefour Express in Resita, judetul Caras Severin.

Cu aceasta deschidere, Carrefour intra si pe segmentul supermarketurilor in Romania, pentru a completa prezenta sa puternica pe cel al hypermarketurilor. Acest pas ilustreaza strategia grupului Carrefour de a-si intari prezenta pe pietele in crestere, printr-o abordare multi format, sub un singur brand, adaptata local. Aceasta permite extinderea acoperirii geografice a Grupului in Romania.

Pe o suprafata de vanzare de 1.260 m2, Carrefour Express va ofera o gama de produse variata, de la produse proaspete pana la consumabile si electrocasnice mici. Astfel acesta va oferi clientilor o gama de 8.000 de articole, de la produse alimentare, pana la produse non alimentare de baza, dar si servicii: cardul de credit Carrefour MasterCard, produse LOTO, serviciul de reincarcare electronica pentru telefoane mobile si asigurari RCA, de locuinta, si de bunuri.

Investitia totala in rebranduirea magazinelor Artima in Carrefour Express este de aproximativ 6 milioane de euro.

Grupul Carrefour a preluat Artima in 2007, acesta detinand 21 de supermarketuri in vestul Romaniei cu o suprafata de vanzare totala de 21.000 m2. Pe parcursul acestui an, toate magazinele Artima vor fi remodelate sub brandul Carrefour Express.

Data: 21 mai 2008

Sursa: Carrefour