O noua sucursala a FNGCIMM SA-IFN va facilita accesul IMM-urilor din judetele Bacau, Neamt si Vaslui la credite bancare, finantari si consultanta financiara.

Clientii sucursalei Bacau vor beneficia de toate produsele din portofoliul FNGCIMM SA, de la garantiile acordate IMM-urilor, în completarea garantiilor proprii, pentru creditele acordate de bancile comerciale, pana la finantarile directe sau cofinantarile pentru investitii sau capital de lucru si finantarile speciale destinate sustinerii dezvoltarii turismului si activitatilor de export sau leasing.

Aplicantii pentru accesarea fondurilor europene din judetele arondate Sucursalei Bacau vor putea beneficia si de produsele financiare special concepute de FNGCIMM SA pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene – "FIN CONSULT", "FIN INVEST" si Garantiile acordate beneficiarilor de finantari din fonduri europene.

In anul 2007, numarul de garantii acordate a crescut de aproape 4 ori fata de anul precedent. Valoarea garantiilor la sfarsitul anului 2007 se ridica la suma de 15,873 milioane euro, cu peste 55% mai mult fata de perioada anterioara.

Data: 25 ianuarie 2008

Sursa: FNGCIMM SA-IFN