Andreea Bălan și-a petrecut ziua de naștere alături de fetițele sale pe care le are în urma mariajului cu actorul George Burcea dar și în compania celui mai stabil bărbat din viața ei. Concret, este vorba despre colegul de scenă al acesteia, Petrișor Ruge, cel care i-a fost mereu aproape.  Chiar artista a declarat că acesta este ”cel mai stabil bărbat din viața ei”.

Ce a făcut artista de ziua sa

Cântăreața a declarat că și-a donat ziua de naștere pentru o cauză nobilă, având în vedere că aceasta a trecut prin momente tensionante în ultima perioadă. În plus, aceasta a transmis un mesaj emoționant pentru fanii săi la care a alăturat un album foto compus din 16 poze de suflet.

„Azi este ziua mea, dar vârsta este irelevantă. Mai bine îți spun câte întâmplări minunate am trăit, câte inimi am iubit, câte locuri superbe am văzut, cât de mult am contat și contez în viețile celor dragi, dar, mai ales, îți pot spune cât de mult am suferit, ce lecții am învățat, de câte ori m-am ridicat atunci când viața m-a pus la pământ și de câte ori am luat-o de la capăt și am mers mai departe cu zâmbetul pe buze. Viața nu este despre cifre, ci despre emoții, trăiri, lecții și, mai ales, despre iubire.”, a scris aceasta la o postare pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

Azi este ziua mea, dar varsta este irelevanta. Mai bine iti spun cate intamplari minunate am trait, cate inimi am iubit, cate locuri superbe am vazut, cat de mult am contat si contez in vietile celor dragi, dar mai ales iti pot spune, cat de mult am suferit, ce lectii am invatat, de cate ori m-am ridicat atunci cand viata m-a pus la pamant si de cate ori am luat-o de la capat si am mers mai departe cu zambetul pe buze. Viata nu este despre cifre, ci despre emotii, trairi, lectii si mai ales despre iubire. #birthday 🎂🥂

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on