„Cei mai mulţi români care îşi permit o asigurare internaţională de sănătate preferă clinicile din Austria, în special Centrul internaţional de sănătate din Viena. În prezent, avem oferte pentru cinci clinici şi spitale, în afară de Spitalul Universitar din Viena – AKH, am venit cu o ofertă nouă, la o clinică de recuperare la Baden, lângă Viena”, ne-a spus Bianca Barb.
Pentru cei care doresc tratamente şi operaţii la preţuri mai mici, reprezentanţii Hadassah Medical Center din Ierusalim au venit cu o prezentare în detaliu a serviciilor oferite. Câteva sute de români au beneficiat de tratamentele celor de la Hadassah Medical Center şi datorită faptului că România are un acord cu Statul Israel în acest sens.
Cea de-a XXII-a ediţie a Rommedica, târg dedicat specialiştilor din domeniul medical şi farmaceutic, aduce însă şi o ofertă vastă de tratament în clinicile şi spitalele particulare din România, precum şi medicaţii din produse naturale. La Rommedica, care se desfăşoară în perioada 24-27 aprilie, sunt prezente peste 75 de firme din Europa, dar şi din China şi Coreea de Sud, care expun pe o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi. Evenimentul urmăreşte să ofere o mai bună informare asupra intervenţiilor şi aparaturii de ultimă generaţie destinate să gestioneze mai uşor anumite probleme de sănătate publică.
Sursa: Agerpres