Diplomații americani raportează despre cea mai mare rezervă de fier din Africa și despre Frank Timiș despre care spun că este curajos și priceput la marketing. 
De asemenea, în documente se arată că Frank Timiș a făcut un profit uriaș pe bursă în 2009.
Frank Timiș se poate lăuda că este omul topurilor de oameni bogați. Se află în Topul celor mai bogați 300 de români realizat de Capital, a intrat în topul celor mai bogați oameni din Marea Britanie, a fost inclus în topul celor mai bogați australieni și este și în topul celor mai bogați oameni de pe planetă.

Businessman-ul de origine română a avut o serie de probleme cu supraveghetorii pieţelor de capital din Australia, Marea Britanie şi Canada, de-a lungul carierei sale. Averea sa a cunoscut o creştere spectaculoasă anul trecut.

Averea lui Timiş a fost evaluată de britanici la circa 670 de milioane de lire sterline, adică o avere similară celei a ducelui de Devonshire, care deţine locul 110 în topul celor mai bogaţi oameni din Marea Britanie.

Timiş a fost alături de Dinu Patriciu singurul miliardar român prezent în topul Forbes 2011.

African Petroleum, unde Frank Timis este președinte, intenționează să devină cea mai mare companie petrolieră din Vestul Africii.

În ultima ediție a Top 300 Capital, Frank Timiș are o avere estimată la 650 de milioane de euro, fiind clasat pe locul al șaptelea.
Citiți și Românul care a cumpărat o țară și acum o vinde chinezilor
Când alții pierd, el câștigă: Românul care le-a luat fața miliardarilor