Romaero demarează un program de investiţii şi angajări, aşa că vă invit să luaţi legătura cu colegii noştri din standul Romaero, care vă vor explica cum tindem să angajam până la 1.000 de tineri în următorii 3-4 ani şi de abia aşteptăm să facem cunoştinţă mai bine”, a precizat Vulpescu.

Acesta susţine că BIAS 2017 este locul de întâlnire pentru cei mai buni piloţi şi cei mai buni tehnicieni, industria aeronautică românească fiind reprezentată cu mândrie de Romaero la acest eveniment.

„Suntem mândri să reprezentăm România ca loc de întâlnire pentru cei mai buni piloţi şi cei mai buni tehnicieni din Polonia, până în Turcia şi suntem mândri să reprezentăm industria aeronautică românească. În spatele fiecărei ore de zbor, a fiecărei aeronave, stă efortul echipelor de tehnicieni, care fabrică, repară, întreţin şi dau la zbor aeronavele pe care le veţi vedea şi toate aeronavele în general. Suntem mândri, noi, Romaero, că fiecare avion Boeing şi Airbus, care zboară în fiecare an conţine componente fabricate la Romaero”, a subliniat şeful Romaero.

Romaero este o companie aerospaţială care integrează în aceeaşi locaţie două activităţi majore: fabricarea de aerostructuri şi întreţinere şi reparaţii pentru aeronave de transport civile şi militare. Este cea mai mare companie din Industria Aeronautică Română, cu peste 90 de ani de tradiţie în acest domeniu.

Conform Agerpres, cea de-a noua ediţie a celui mai impresionat spectacol aviatic din România, BIAS 2017, care se va desfăşura sâmbătă pe Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa „Aurel Vlaicu”, reuneşte peste 200 de piloţi şi paraşutişti de elită din mai multe ţări şi 100 de aeronave civile şi militare.